Sähkön kilpailutus

Kilpailuttaminen - Mitä se on?

Hintavertailun tarkoituksena on verrata eri palveluntarjoajien eroja. Toinen tarjoaa halvemmalla kuin toinen - kolmannelta saa hieman kalliimmalla paremmat ominaisuudet. Palveluista voit omilla tiedoillasi etsiä ja valita PARHAAN TARJOAJAN.

Kilpailuta sähkösi, vakuutuksesi ja GSM-liittymäsi tästä >>

Elektroniikan ja tietotekniikan vertailua. Katso vaikka kännyköiden hinnat. >>

Miksi kilpailuttaa?

Säästä rahaa! Ei kovin vaikea arvata? Syy on siis yksinkertainen. Hyvinkin pienellä vaivalla ovat monet säästäneet satoja euroja vuodessa, erityisesti sähköyhtiöiden kilpailutuksessa. GSM-liittymien ja autovakuutusten kohdalla saattaa säästöä tulla usempi kymppi - ei ehkä kuitenkaan satoja euroa.

Sähkön kilpailutus

Kotitalouksille tässä on se nopein tapa saada selkeää säästöä. Olen itse joskus alalla toiminut sähkösopimusten myyjänä - ja voin kertoa, että eroja yhtiöiden välillä on PALJON. Sähkölaskusihan koostuu energian hinnasta ja sähkön jakelun eli siirron hinnasta. Siirtoyhtiötä et pysty tällä hetkellä kilpailuttamaan, vaan sähkönsiirrossa on vallalla vielä monopoleihin perustuva paikkallisten tarjoajien ylivalta. Kuitenkin sähkön toimittajan voit vaihtaa. Sähkön kilpailuttaminen ei ole myöskään vaikeaa. Tältä sivulta löytämiesi linkkien kautta voit siirtyä suoraan valitsemaan halvimman sähköyhtin. Lisäksi myyjän vaihtoon liittyvästä mittarin lukemisesta ei saa lain mukaan periä asiakkaalta mitään maksua, JOS asiakkaan edellisestä myyjänvaihdosta on kulunut vähintään 12 kuukautta. Jos vaihdat sähköyhtiötäsi useammin, on usein sinut asiakkaakseen saava sähköyhtiö halukas maksamaan ylimääräiset liittymän vaihtoon liittyvät maksut.

Löydänkö oikeasti halvimman?

Jos annat oikeat tiedot - kyllä. Se on vain niin yksinkertaista. Listatut palvelut ovat riippumattomia lopputuotteen tarjoajista. Eli kyseisiin netin tietokantoihin otetaan tiedot vastaan ja tarjoajia (GSM-liittymä, autovakuutus, sähköyhtiö) ei suosita millään perusteella. Näin sinulle voidaan taata totuudenmukainen, rehellinen ja HALVIN vaihtoehto.